Rezultatele concursului Emil Isac din 19 mai 2019.

Numere prime
Un număr natural se numeste prim dacă are exact doi divizori.
Foloseste butoanele următoare pentru a calcula:
NUMĂRUL E PRIM? NUMERELE PRIME < n AL n-LEA NUMĂR PRIM NUMĂRUL DIVIZORILOR NUMERE PRIME CU n CMMDC ŞI CMMMC SIMPLIFICAREA FRACŢIEI CALCUL n!


Continut site:
  1. La sectiunea Articole,teste,subiecte,rezultate puteti gasi si rezolvarile la unele articole (teste) propuse.
  2. Arhiva de probleme contine probleme cu răspuns deschis pentru clasele V-VIII. Rezolvă probleme si vei apărea în clasament.
  3. Lectii de pregătire pentru Bacalaureat contine temele recapitulative din clasele IX-XII: prezentare teorie în format video, test grilă de verificare, test clasic asociat temei, test sumativ.
  4. Lectii de pregătire pentru gimnaziu propune o prezentare pe trei niveluri ( initiere, mediu, performantă) a lectiilor de matematică din gimnaziu prin materiale video si teste.
  5. Articole, teste, subiecte, rezultate contine o colectie de materiale (planificări, teste, modele de subiecte pentru teză si lucrări de evaluare, rezultate concursuri, teste pentru Evaluarea Natională, teste pentru Bacalaureat) utile pentru pregătirea elevilor si a profesorilor.
  6. Teste grilă pentru admitere facultate contine o colectie de 248 probleme de tip grilă din clasele IX-XII. Testele sunt formate din 9, 12 sau 18 probleme si sunt generate aleator. Rezolvând teste vei apărea si în clasament.
  7. Evaluare Natională contine o colectie de materiale (teste date în anii anteriori si teste propuse) dedicate acestui examen.
  8. Bacalaureat prezintă testele date în anii anteriori la acest examen.
  9. Forumul MathLinks este dedicat propunerii si rezolvării de probleme de matematică (în limba engleză) si a fost initiat de un fost olimpic international român, Valentin Vornicu.